Forum

Bokföringsprogram
 
Notiser
Rensa allt

Bokföringsprogram

4 Inlägg
3 Användare
5 Likes
865 Visningar
Inlägg: 4
Topic starter
(@daniel)
New Member
Gick med: 4 år sedan

Hejsan,

Finns det något bokföringsprogram ni kan rekommendera? 

3 svar
Marcus_ViaViridi
Inlägg: 6
(@marcus_viaviridi)
Active Member
Gick med: 4 år sedan

Jag använder Fortnox och är helnöjd med det 😀 Det är relativt enkelt att förstå även för lekmän som mig.

Svara
Inlägg: 4
Topic starter
(@daniel)
New Member
Gick med: 4 år sedan

Hejsan, okej tack så mycket för ditt svar, ska läsa mer om Fortnox! 

Svara
OliviaPO
Inlägg: 3
(@oliviapo)
New Member
Gick med: 4 år sedan

Jag använder Visma eEkonomi och är mycket nöjd med det. Det är ett smidigt program som gör mycket av arbetet ”själv”, exempelvis genom att föreslå bokföringsåtgärder som tidigare utförts m.m. Dessutom har jag integrerat programmet med min bank, så att alla mina transaktioner automatiskt överförs till Visma ? Kan varmt rekommendera detta system!

Svara
Dela:

OM FORUMET

Det är inte tillåtet att göra enbart reklam för tjänster eller produkter. Reklaminlägg kommer att bli raderade samt andra inlägg som strider mot forumets användarvillkor.

Du får gärna dela med dig av dina tips och råd, erfarenheter och annat som du tror är bra för andra medlemmar att känna till. På så sätt kan du marknadsföra dig själv, genom att hjälpa andra och dela med dig av din kompetens samt expertis. 

Detta forum är en digital mötesplats som välkomnar alla som är intresserade av företagande. Här kan du diskutera företagande med andra och ni kan hjälpa varandra. Exempelvis genom att besvara varandras frågor, ge tips och råd.

Här du kan nätverka med andra personer som är intresserade av företagande. Dessutom kan du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk.

startsidan finns även olika inlägg med tips & råd som du kan ha nytta av. Det går bra att även diskutera kring de olika inläggen i detta forum. Dessutom är du välkommen till FöretagsForumets grupp på LinkedIn!