Forum

Koppla google searc…
 
Notiser
Rensa allt

Koppla google search console till wordpress

1 Inlägg
1 Användare
0 Likes
1,379 Visningar
Inlägg: 2
Topic starter
(@david)
New Member
Gick med: 4 år sedan

Tja

Jag bygger min egen hemsida i WordPress och köpte webbhotellet och domänen via loopia. Hittills har det gått väldigt smidigt att skapa hemsidan och det är relativt enkelt för mig som inte är programmerare. Det finns massvis med videor som jag har kollat på Youtube som jag lärt mig av. Men jag har inte lyckats hitta hur man kopplar google search console till sin wordpress? Eller är det google analytics man ska koppla?

Ämnestaggar
Dela:

OM FORUMET

Det är inte tillåtet att göra enbart reklam för tjänster eller produkter. Reklaminlägg kommer att bli raderade samt andra inlägg som strider mot forumets användarvillkor.

Du får gärna dela med dig av dina tips och råd, erfarenheter och annat som du tror är bra för andra medlemmar att känna till. På så sätt kan du marknadsföra dig själv, genom att hjälpa andra och dela med dig av din kompetens samt expertis. 

Detta forum är en digital mötesplats som välkomnar alla som är intresserade av företagande. Här kan du diskutera företagande med andra och ni kan hjälpa varandra. Exempelvis genom att besvara varandras frågor, ge tips och råd.

Här du kan nätverka med andra personer som är intresserade av företagande. Dessutom kan du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk.

startsidan finns även olika inlägg med tips & råd som du kan ha nytta av. Det går bra att även diskutera kring de olika inläggen i detta forum. Dessutom är du välkommen till FöretagsForumets grupp på LinkedIn!