Forum

Styckeindelning på …
 
Notiser
Rensa allt

Styckeindelning på Instagram

1 Inlägg
1 Användare
0 Likes
1,138 Visningar
Inlägg: 2
Topic starter
(@david)
New Member
Gick med: 4 år sedan

Hej,

Jag har sätt många göra stycken i texterna när de postar inlägg på Instagram, men när jag försöker göra det (som vanligt, genom att klicka på retur/enter) blir det inte separata stycken. Är det någon som enkelt kan förklara hur man gör styckeindelning på Instagram ? 🙂

Dela:

OM FORUMET

Det är inte tillåtet att göra enbart reklam för tjänster eller produkter. Reklaminlägg kommer att bli raderade samt andra inlägg som strider mot forumets användarvillkor.

Du får gärna dela med dig av dina tips och råd, erfarenheter och annat som du tror är bra för andra medlemmar att känna till. På så sätt kan du marknadsföra dig själv, genom att hjälpa andra och dela med dig av din kompetens samt expertis. 

Detta forum är en digital mötesplats som välkomnar alla som är intresserade av företagande. Här kan du diskutera företagande med andra och ni kan hjälpa varandra. Exempelvis genom att besvara varandras frågor, ge tips och råd.

Här du kan nätverka med andra personer som är intresserade av företagande. Dessutom kan du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk.

startsidan finns även olika inlägg med tips & råd som du kan ha nytta av. Det går bra att även diskutera kring de olika inläggen i detta forum. Dessutom är du välkommen till FöretagsForumets grupp på LinkedIn!