Forum

Erfarenheter som en…
 
Notiser
Rensa allt

Erfarenheter som entreprenör

1 Inlägg
1 Användare
0 Likes
1,214 Visningar
Erika
Inlägg: 1
Topic starter
(@erika)
New Member
Gick med: 4 år sedan

Hej,

Jag ska nu starta mitt andra företag och har lärt mig en hel del från mitt förra.

Alla som driver företag begår misstag som man ständigt lär sig av och det går även att lära sig från andra. Det vore därför intressant att höra ett misstag som ni andra har begått när ni startat ett företag och hur ni möjligtvis kunnat undvika det?

 

En sak som jag lärde mig när jag startade mitt första företag var hur mycket mer effektivt och billigare det är att marknadsföra sig med SEO när man gör det själv, istället för genom annonser på Google eller Facebook/Instagram. Idag arbetar jag aktivt för att få organisk trafik via sociala medier, istället för att köpa annonser. Det krävs mer arbete och man måste lära sig hur man arbetar med SEO och drar trafik organiskt, men det är värt det när man väl kan. Annonserna fungerade okej, men för mig som hade lite pengar, var det bättre att lägga ner tid på SEO och organisk trafik på sociala medier.

Dela:

OM FORUMET

Det är inte tillåtet att göra enbart reklam för tjänster eller produkter. Reklaminlägg kommer att bli raderade samt andra inlägg som strider mot forumets användarvillkor.

Du får gärna dela med dig av dina tips och råd, erfarenheter och annat som du tror är bra för andra medlemmar att känna till. På så sätt kan du marknadsföra dig själv, genom att hjälpa andra och dela med dig av din kompetens samt expertis. 

Detta forum är en digital mötesplats som välkomnar alla som är intresserade av företagande. Här kan du diskutera företagande med andra och ni kan hjälpa varandra. Exempelvis genom att besvara varandras frågor, ge tips och råd.

Här du kan nätverka med andra personer som är intresserade av företagande. Dessutom kan du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk.

startsidan finns även olika inlägg med tips & råd som du kan ha nytta av. Det går bra att även diskutera kring de olika inläggen i detta forum. Dessutom är du välkommen till FöretagsForumets grupp på LinkedIn!