FöretagandeTips - Företagande

Plattformar att nätverka på

Det finns flera plattformar för företagare som är bra att nätverka på. Digitaliseringen har gett oss möjligheter att kunna nätverka online, utan att vara geografiskt bundna. Detta innebär att det går att nätverka med personer som befinner sig på andra sidan världen. Internet har varit ett viktigt verktyg i globaliseringen. Exempelvis är det idag betydligt enklare att handla mellan gränserna. Med några få klick går det att få en produkt levererad från en annan kontinent, direkt till sin dörr.

Det är bra att bygga och utöka sitt nätverk. Fördelarna är många och idag finns det många plattformar som det går att använda sig av. Konferenser, sociala medier, möten och mycket mer går att genomföra online.

 

Våra plattformar att nätverka på

Vi har skapat ett forum här på hemsidan som är ett verktyg för att nätverka, ställa frågor och diskutera företagande. Textutrymmet är längre här än på exempelvis LinkedIn (som är en väldigt bra plattform att nätverka på). Detta gör att det blir enklare att ha längre diskussioner. På LinkedIn har vi skapat en grupp, ”Företagsforumet”. Gruppen är också en plattform där du kan diskutera, ställa frågor och nätverka med andra företagare.

Det är helt gratis att bli medlem i forumet. Dessutom finns det information om exempelvis modeller, tips från framgångsrika företagare, information och annat som kan vara för företagare att känna till.

 

Skribent: Företagsforumet.

Läs fler inlägg om ekonomi

Forumet kan du som medlem ställa frågor, kommentera och diskutera företagande med andra medlemmar. Forumet är en digital plattform där medlemmar kan lära sig av varandra och dela med sig av erfarenheter.

Besök Forumet – klicka här!

Dela detta inlägg: