Företagande forum

Vi har skapat ett Forum inom företagande och medlemskapet är helt gratis. På LinkedIn har vi även skapat en grupp, “Företagsforumet“. I gruppen kan medlemmar diskutera och ställa frågor om företagande och dess områden. På vår hemsida har vi också samlat mycket information. Bland annat tips från entreprenörer och modeller inom marknadsföring, som kan vara bra för företagare att känna till. Informationen är indelad i kategorier (flikar) med underkategorier, för att göra det enklare att navigera på hemsidan. Exempelvis under fliken ekonomi finns underkategorier som marknadsföring, redovisning, produktion, organisation och tips.

Kunskap är en viktig del för entreprenörer. I och med att samhället och världen förändras regelbundet, finns det alltid mer att lära sig. Det finns idag många sätt att lära sig och inhämta ny kunskap. Exempelvis genom att läsa böcker, kolla på youtube, se dokumentärer och lyssna på andra med erfarenhet m.m. Många tycker om att lära sig genom att lyssna på andra med erfarenhet och kunskap. Framgångsrika företagare har ofta ovärderlig kunskap som kan vara bra att känna till. Det är även bra att lära sig av andras misstag, istället för att behöva begå samma själv.

 

Våra forum om företagande

I gruppen på LinkedIn är textutrymmet begränsat, vilket gör att det kan vara ett problem för personer som vill ställa frågor som behöver vara längre formulerade. Här på vårt Forum på hemsidan finns mer textutrymme. Dessutom finns specifika trådar för olika områden inom företagande, för att medlemmar enklare ska kunna hitta frågorna och diskussionerna. Vårt forum inom företagande är skapat för att erbjuda ytterligare en plattform för entreprenörer. I forumet kan medlemmar ställa frågor, diskutera företagande och kunna skapa nya kontakter. Dessutom är syftet med hemsidan att ge kunskap till företagare som kan vara bra att känna till.

Skribent: Företagsforumet.

Läs fler inlägg om digitalisering

Forumet kan du som medlem ställa frågor, kommentera och diskutera företagande med andra medlemmar. Forumet är en digital plattform där medlemmar kan lära sig av varandra och dela med sig av erfarenheter.

Besök Forumet – klicka här!

Dela detta inlägg: