Bygga kontaktnät online

Det finns idag ett flertal sätt att bygga kontaktnät online. Vi har skapat plattformar och företagsforum för entreprenörer och företagare. Idag lever vi i en allt mer digital värld, där mycket affärer och kommunikation sker online. Internet har gett oss fantastiska möjligheter att kunna kommunicera med människor som befinner sig i en annan kontinent. Det har också gett oss möjligheter att kunna göra affärer mellan gränser och kontinenter enklare än tidigare. Idag går det att beställa produkter direkt från ett företag i ett annat land och få det levererat till dörren.

 

Bygga kontaktnät online via olika plattformar

Som företagare är det bra att bygga ett kontaktnät online. Det finns många sätt att göra det på och idag finns det stora möjligheter att göra det online. Digitaliseringen gör att vi inte är geografiskt bundna när vi träffar personer online. Detta gör att man kan träffa nya personer utan att behöva resa till en fysisk plats.

Det finns flera plattformar som man kan använda sig av. Vi har skapat ett Forum för entreprenörer här på hemsidan som är helt gratis att bli och vara medlem i. Utöver forumet här på hemsidan där medlemmar kan diskutera företagande, har vi även skapat en grupp på LinkedIn som heter ”Företagsforumet”. Syftet med denna hemsida är att vi delar med oss av kunskap inom företagande och erbjuder ett sätt att träffa nya företagare på och kunna diskutera frågor som rör företagande med andra entreprenörer.

Skribent: Företagsforumet.

Läs fler inlägg om ekonomi

Forumet kan du som medlem ställa frågor, kommentera och diskutera företagande med andra medlemmar. Forumet är en digital plattform där medlemmar kan lära sig av varandra och dela med sig av erfarenheter.

Besök Forumet – klicka här!

Dela detta inlägg: