FöretagandeTips - Företagande

Kunskap och information om företagande

Det finns mycket kunskap och information om företagande att lära sig av. Vi har samlat kunskap om information om företagande här på hemsidan. Vi sammanställer tips från framgångsrika entreprenörer och teoretisk information om strategisk planering. Exempelvis kan du även läsa om hur du kan bygga varumärke. 

Du kan även få information om att göra en budget, använda olika nyckeltal och mycket mer inom företagande. Utöver de teoretiska delarna, finns även mycket praktiskt information. Exempelvis hur du kan göra för att bygga en egen hemsida. Det finns även tips på olika program som kan vara till hjälp för att skapa bra SEO och algoritmer i sociala medier m.m. 

 

Här kan du få mer kunskap och information om företagande 

Vi har skapat en grupp som heter ”Företagsforumet” på LinkedIn och ett online digitalt Forum här på hemsidan. Det är helt gratis att bli och vara medlem. Syftet är att göra det enklare för företagare att kunna nätverka och ställa frågor inom företagande. Du kan få kunskap och information om företagande på olika sätt. Ett sätt är att diskutera och ställa frågor med andra företagare. Genom att lära sig från andra och deras misstag, går det att undvika att göra samma misstag själv. 

Vi försöker lära ut och belysa viktiga delar av entreprenörskap, från olika perspektiv. Ekonomi, digitalisering och juridik är de centrala delarna vi belyser och det finns olika underkategorier till dessa. Exempelvis är marknadsföring, organisation, redovisning, produktion några underkategorier till ekonomi. Där skriver vi om information om de olika delarna och utifrån olika perspektiv. Bland annat genom ett teoretiskt och praktiskt perspektiv och tips från framgångsrika företagare. 

 

Skribent: Företagsforumet.

Läs fler inlägg om digitalisering

Forumet kan du som medlem ställa frågor, kommentera och diskutera företagande med andra medlemmar. Forumet är en digital plattform där medlemmar kan lära sig av varandra och dela med sig av erfarenheter.

Besök Forumet – klicka här!

Dela detta inlägg: