MarknadsföringSEO

Skriv minst 200 till 300 ord för bra SEO

Skriv minst 200 till 300 ord för bra SEO per inlägg och sida på hemsidan. Helst ska innehållet vara över 300 ord för vara så bra som möjligt. SEO är en förkortning för sökordsoptimering och handlar om att vara synlig på sökmotorer, såsom Google. Det är inte samma sak som annonser, utan istället är det inlägg som är SEO-anpassade, vilka hamnar under annonserna på sidan för sökresultaten. SEO är ett effektivt sätt att marknadsföra sitt företag, tjänst eller produkt. Dessutom går det att skapa en god SEO själv, vilket innebär att det kan vara ett billigt och effektivt sätt för företag med mindre marknadsföringsbudget att växa organiskt. 

Skriv minst 200 till 300 ord för bra SEO 

En hemsida bör ha en bloggfunktion. Fliken behöver inte heta ”blogg”, utan den kan heta ”marknadsföring” med en underkategori som heter SEO, som i detta fall. Det är en bloggfunktion, vilket innebär att det går att publicera upp nya inlägg som tillhör hemsidan och dessa får en egen URL.

Inlägget behöver ha en intressant och bra nyckelordsfras för att locka besökare samt vara synlig vid sökningar. Dessutom är det viktigt att inlägget innehåller tillräckligt med ord. 

Ett tips för personer som arbetar med sin egen SEO genom WordPress är att ladda ner ”Yoast SEO” som är ett gratis plugin. Programmet säger till om exempelvis inlägget inte har tillräckligt med ord eller övergångsord. Det finns flera saker att tänka på för att få en bra SEO och det finns olika sätt att göra på. Det tar tid, men genom att skriva 1-3 inlägg per dag, kommer det ge resultat tillslut. Dessutom är det ett sätt att stärka sitt varumärke och visa kunskap. Dessutom går det att använda informationen till sociala medier för att stärka varumärket och ha ett intressant innehåll, om innehållet är bra vilket innebär att man utnyttjar sina resurser ännu mer. Ett företag som arbetar med en viss sak, kan skriva massa inlägg om det och visa att man är kunnig. Därmed blir SEO bättre samtidigt som man visar sin kunskap. 

Fler inlägg om SEO

Forumet kan du som medlem ställa frågor, kommentera och diskutera företagande med andra medlemmar. Forumet är en digital plattform där medlemmar kan lära sig av varandra och dela med sig av erfarenheter.

Besök Forumet – klicka här!

Dela detta inlägg: